Huijzer Components

Havinghastraat 15
1817 DA Alkmaar, the Netherlands

Telephone: +31 (0) 72 56 11 446
Fax: +31 (0) 72 56 24 044
Email: info@huijzer.com
Product-overview - About CSB -Environment


Over CSB Batteries - Read this in English -
   

C.S.B. Battery, is niet zo maar een naam in de nog steeds groeiende markt van “portable power” , opgericht in 1987, ontstaan uit een technische samenwerking met Shin-Kobe Electric Machinery Co. Ltd, en reeds meer dan 25 jaar een speler van formaat.

In de loop der jaren is CSB Battery uitgegroeid naar meerdere produktie faciliteiten, waaronder een fabriek in Taina en in Guangzhou. Tevens zijn er inmiddels kantoren over de gehele wereld van waaruit verkoop en, voor CSB net zo belangrijk, after sales en recycling plaats vind.

C.S.B. Confidence & Creativity, Service & Sincerity, Belief & Bravery
heeft ook een “ Pledge To The Earth “ wat ook de motivatie is om een hoog niveau van recycling te bereiken mede door inzameling van gebruikte batterijen. Binnen Europa word er momenteel hard gewerkt om dit gerealiseerd te krijgen. Uiteraard heeft CSB ISO 9001 en ISO 14001. Wellicht nog belangrijker is dat alle / de meeste batterijen standaard zijn voorzien van het UL keurmerk.

De andere grote voordelen van CSB batterijen vindt u o.a. terug in het totale pakket dat CSB u biedt, voor bijna elk segment heeft CSB een geschikte batterij voorhanden, een superieure performance, binnen bestaande afmetingen leveren de HR-HRC series tot 20% meer prestatie, en niet te vergeten een uitstekende service-ondersteuning vooraf, maar ook achteraf.

Alle batterijen van CSB hebben een hoge efficiency, zijn lek vrij en onderhoudsvrij !