Huijzer Components

Havinghastraat 15
1817 DA Alkmaar, the Netherlands

Telephone: +31 (0) 72 56 11 446
Fax: +31 (0) 72 56 24 044
Email: info@huijzer.com

Obsolete en Allocatie - Read this in English -
   
Het gebeurd ons allemaal, de productie kan niet beginnen of staat stil omdat er een of meerdere componenten niet zijn. Hetzij doordat het product door de fabrikant niet meer wordt ondersteund, hetzij doordat het component een enorme levertijd heeft.

Niets is frustrerender om als antwoord slechts een ‘neen’ te ontvangen, of ‘is uit productie’. Huijzer Components gaat verder daar waar andere leveranciers stoppen. Door gebruik te maken van onze wereldwijde netwerken heeft u toegang tot voorraden die anders onopgemerkt bleven.

Onze wereldwijde contacten en klanten kunnen u wellicht wel van dienst zijn en u uit de brand helpen. Het is niets voor niets dat onder onze klanten diverse (ook buitenlandse) brokers en jobbers zijn.

De combinatie van het leveren van ‘regulier’ en obsolete / allocated maakt Huijzer Components uw ideale partner als leverancier.

Als u zich bedenkt dat wij ook nog veel ‘specials’ op voorraad hebben en met DSI componenten opnieuw kunnen fabriceren, kan het niet anders zijn dan dat Huijzer Components niet aan uw leverancierslijst mag ontbreken.