Huijzer Components

Havinghastraat 15
1817 DA Alkmaar, the Netherlands

Telephone: +31 (0) 72 56 11 446
Fax: +31 (0) 72 56 24 044
Email: info@huijzer.com
Programming Service  -  Manufactures


Voor u als ( toekomstige ) relatie van Huijzer Components beschikt u, nu ook over de mogelijkheid om uw programmeer-werk uit te besteden.

Het uitbesteden van programmeer-werk kan verscheidene oorzaken hebben zoals, het geen tijd of man-kracht hebben het zelf te doen, het niet beschikken over de juiste adapter voor die ene afwijkende behuizing, of gewoon omdat het slechts incidenteel voorkomt en het uitbesteden slimmer is dan de aanschaf van een eigen programmer. Indien u de te programmeren componenten ook bij ons aanschaft verlegt u tevens het risico van uitval naar ons, daar u dan slechts betaald per geprogrammeerd component*.  Andere opties kunnen zijn; labels per programma, of sub-verpakkingen per programma, of........Gezien de opdrachten van cliënten, blijkt deze service in ieder geval aan een behoefte te voldoen.

Het aanleveren van de software kan eenvoudig gebeuren in de vorm van een "hard-copy" of het aanleveren middels een email attachment.

Op deze pagina vindt u een opsomming van de door ons "in ieder geval" te programmeren merken, als ook een beknopte lijst per fabrikant.

Daar het aanbod van programmeerbare devices echter bijna dagelijks toeneemt, kan het zijn dat uw type (nog) niet vermeld staat. Voor de meest actuele stand van zaken, kunt u het beste contact opnemen met onze verkoopafdeling of per email aanvragen.

* voor enkele devices zijn er afwijkende condities.