Huijzer Components

Havinghastraat 15
1817 DA Alkmaar, the Netherlands

Telephone: +31 (0) 72 56 11 446
Fax: +31 (0) 72 56 24 044
Email: info@huijzer.com
Bedrijfsprofiel

Technisch Bureau Huijzer bv is opgericht te Alkmaar in 1985, met als kernactiviteit het leveren van elektronica componenten. Na een aantal bedrijfsovernames zijn wij uitgegroeid tot een leverancier met een breed en diep assortiment. Wij  leveren componenten op zowel commercieel en industrieel niveau als mede op mill. spec’s. Sinds 2004-04-01 handelen wij onder de naam Huijzer Components.

Huijzer Components heeft voorraad van meer dan 30.000 verschillende elektronica componenten. Onze voorraad bestaat uit componenten uit diverse product groepen zoals;
Discrete componenten, lineaire I.C.’s,  geheugen componenten, ventilatoren, onderhoudsvrije accu’s enzovoort.

Huijzer Components is een onafhankelijk distributeur. Hierdoor zijn wij in staat te leveren wat u wenst, ongeacht welk merk. Onze zoektocht naar dat ene component voor u beslaat een wereldwijd netwerk, en stopt pas als we het hebben gevonden. Daar wij in het verleden onze klanten (bijna) nooit teleurgesteld hebben, met name bij herhaalbestellingen van inmiddels obsolete componenten, worden wij nogal eens verward met een broker / jobber. Echter is onze kernactiviteit sinds 1985 niet veranderd, en tot op heden zien wij ons als een groothandel in elektronica componenten.

Huijzer Components heeft wereldwijd diverse klanten en contacten waardoor wij ook zeer bedreven zijn in het vinden van moeilijk leverbaar en obsolete componenten. Op deze wijze kunnen wij klanten over de gehele breedte van hun pakket voorzien en tevreden te stellen.

Door de combinatie van bovenstaande is het uitermate interessant om Huijzer Components uw One-Stop-Shop partner te maken, het bespaart u een hoop tijd.

Huijzer Components biedt bovendien de mogelijkheid voor:

Elke order die voor 16.00h wordt ingezet, wordt dezelfde dag nog verstuurd (mits artikel op voorraad).